Pisac u sjeni
     
     
 
 

Područja rada

Kada se spomene pojam ghost writer, pisac u sjeni, obično je prva asocijacija na pisca koji piše nečiju biografiju. Odličan film na tu temu je The Ghost Writer:

 

Naravno, ne igramo se tajnih agenata i suradnja s nama neće biti dramatična kao u filmovima.
Osim autobiografija, pisac u sjeni piše i druge vrste tekstova: knjige određenih vrsta, scenarije, kritike, osvrte, recenzije, komentare, redovite kolumne, reportaže, izvješća, intervjue, osobna i poslovna pisma, govore raznih vrsta – sve za vas i pod vaš imenom.

Tekstovi za internetske stranice

Pišemo tekstove za vaše internetske stranice. Nemojte improvizirati, unajmite stručnjaka. Ako mislite da je skupo angažirati profesionalca, čekajte da vidite štetu koju će vam napraviti amater.

Postovi za blogove

Pisac u sjeni piše za vas redovite postove na vašem blogu, a ukoliko još nemate blog, otvara blog pod vašim imenom i profilira ga prema dogovoru s vama.

Društvene mreže

Pisac u sjeni aktivan je na vašim profilima u društvenim mrežama (Facebok, Twitter, Google+ itd.) te piše redovite postove, komentare i odgovore na druge postove i komentare. Ukoliko još nemate svoj profil na nekoj društvenoj mreži, otvara ga pod vašim imenom i profilira ga prema dogovoru s vama.

Unajmi trola!

Naša nova usluga – unajmi internetskog trola!

Pisanje govora

Pišemo vam govore za razne događaje: vjenčanje, diplomsku ceremoniju, prijem ili odlazak zaposlenika iz poduzeća, razna otvaranja objekata, svečani govori, uvodni govori za razne događaje, posmrtni oproštajni govor na sprovodima (nekrolog) te sve ostalo što vam može biti potrebno.

Pisanje CV–a, životopisa

Naši životopisi nisu dosadni. Stvaraju dobru sliku o vama bez imalo pretjerivanja ili izmišljanja. Treba znati naglasiti pozitivne činjenice o osobi i njenom profesionalnom putu, bez pretjerivanja.

Pisac u sjeni – ghost writer